+36-1-361-6454 info@mozgaskontroll.hu

Vendégeink írták

“ Dr. Hargitai Gergely türelmesen meghallgatta a sok kérdésemet és részletesen válaszolt is mindegyikre. Kedves, segítőkész, humorral oldja az emberben a feszültséget. Megnyugtatóan beszél, megbízom benne, jó orvos. Csak ajánlani tudom.”

 

Éva

“Második éve járok Kosztyi Katához gyógytornára. Tudása naprakész, tapasztalt gyógytornász. Folyamatosan figyelembe veszi az aktuális állapotomat a feladatsor összeállításakor. Így mindig változatosak, kihívással teliek az órái.”

 

Péter

“3 évvel ezelőtt „Lateral release” térdműtétem után egy barátom ajánlására jutottam el Kéri-Pécz Lillához. Mivel a műtét sikeréhez jelentősen hozzájárul a rehabilitáció ezért elég komolyan vettem a tornát és hetente kétszer is jártam hozzá. A térd ízületet a combizom tartja a helyén, ezért elsősorban ezt kellett megerősítenünk. Mikor elkezdtem gyógytornára járni még nagyon sántikáltam. Lillának hála ma már nem látni a járásomon, hogy valami baja lenne a térdemnek… Bátran ajánlom Lillát mindenkinek, jól felkészült, lelkiismeretes, barátságos, de kellően határozott gyógytornász.”

 

András

“ Kosztyi Katával 2 és fél évvel ezelőtt találkoztam, a keresztszalag műtétem előtt, amikor erős fájdalmaim voltak a derekamban is. A kitartó és rendszeres – heti 2 alkalommal végzett – közös tornák eredményeként a deréktáji panaszaim szinte teljesen elmúltak. A gyakorlatokat Kata mindig úgy állítja össze, hogy az aktuális állapotomnak leginkább megfelelőek legyenek, van erősebb és kímélőbb óra is, de minden esetben a feladatok precíz végrehajtása a cél, amit Kata gondosan ellenőriz. Segítségével sokat fejlődtem, és ezért köszönettel tartozom neki!”

Éva

“Egervári-Darics Dórit tavasszal ismertem meg egy kedves ismerősöm ajánlásán keresztül. Az addigra már szinte kínzó deréktáji fájdalmam nagyon rányomta a bélyegét a mindennapi teendőimre. Már az első, Dóri által koordinált gyógytorna után is érezhető volt a változás. Profizmusával szinte észrevétlenül vezeti át pácienseit az esetleges panaszokon. Bátran, jó szívvel ajánlom azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint én.”

Liza

“Dóri nagyon alapos, jó szakember, biztos kezekben érzem magam a kezelések alatt. A mindennapjaimat megkeserítő hátfájdalom elmúlt. Az otthoni feladatok, a kezelések kiegészítéseként rengeteget segítettek, hogy hosszú távon is javuljon a probléma, ne jöjjön vissza a fájdalom és ehhez is rengeteg segítséget kaptam. Csak ajánlani tudom Egervári-Danics Dórát!”

Emese

“Kosztyi Katalin kiemelkedő szakmai tudással rendelkezik. Emberséges, könnyen megtalálja a közös hangot pácienseivel. Pontosan érzékeli hol van a testnek legnagyobb szüksége a segítségére.”

György

“Több mint egy évig jártam Kéri-Pécz Lillához gyógytornára. Nagyon kedves, figyelmes, alapos, pontos, szakmailag kiváló tudással rendelkezik. Személyre szabott órákat kaptam, amik jó hangulatban teltek. Sok gyakorlatot megtanultam, amit otthon is el tudtam végezni. Csak ajánlani tudom.”

Éva

Share This