+36-1-361-6454 info@mozgaskontroll.hu

Rólunk

Bemutatkozik a Mozgáskontroll Központ

A Mozgáskontroll Központ empatikus, kedves és szakmailag kitűnő szakemberei mindenkit várnak, akinek mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen fontos az egészsége. Munkatársaink területükön ismert és elismert szakemberek, akik együtt, egymással konzultálva igyekeznek végigkísérni Önt a gyógyulás útján.

Arra törekszünk, hogy a legcélratörőbb vizsgálatokat és a leginkább hatékony kezeléseket találjuk meg Önnek! Sikeres gyógyulásának, javulásának alapja szakmai felkészültségünk és munkatársaink közvetlensége. Minket az Ön pozitív visszajelzése visz előre, ezért keressük mindig a leginkább megfelelő terápiákat.

Legyen szó akut mozgásszervi panaszról, porckorongsérvről, derékfájásról, műtét utáni rehabilitációról, sportsérülésről, illetve ezeket megelőzendő preventív kezelésről, a Mozgáskontroll Központban megtalálja a legjobb megoldást.

Kérjen időpontot szakorvosaink, gyógytornászaink, manuálterapeutàink, vagy gyógymasszőr kollégáink rendelésére, hogy visszanyerje régi formáját és újra teljes életet élhessen.

Share This