+36-1-361-6454 info@mozgaskontroll.hu

Rólunk

A Mozgáskontroll Központ empatikus, kedves és szakmailag kitűnő szakemberei mindenkit várnak, akinek mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen fontos az egészsége. Munkatársaink területükön ismert és elismert szakemberek, akik együtt, egymással konzultálva igyekeznek végigkísérni Önt a gyógyulás útján.

Arra törekszünk, hogy a legcélratörőbb vizsgálatokat és a leginkább hatékony kezeléseket találjuk meg Önnek! Sikeres gyógyulásának, javulásának alapja szakmai felkészültségünk és munkatársaink közvetlensége. Minket az Ön pozitív visszajelzése visz előre, ezért keressük mindig a leginkább megfelelő terápiákat.

Legyen szó akut mozgásszervi panaszról, porckorongsérvről, derékfájásról, műtét utáni rehabilitációról, sportsérülésről, illetve ezeket megelőzendő preventív kezelésről, a Mozgáskontroll Központban megtalálja a legjobb megoldást.

Kérjen időpontot szakorvosaink, gyógytornászaink, manuálterapeutàink, vagy gyógymasszőr kollégáink rendelésére, hogy visszanyerje régi formáját és újra teljes életet élhessen.

Bemutatkozik a Mozgáskontroll Központ
7

Vendégeink írták

“ Dr. Hargitai Gergely türelmesen meghallgatta a sok kérdésemet és részletesen válaszolt is mindegyikre. Kedves, segítőkész, humorral oldja az emberben a feszültséget. Megnyugtatóan beszél, megbízom benne, jó orvos. Csak ajánlani tudom.”

 

Éva

“3 évvel ezelőtt „Lateral release” térdműtétem után egy barátom ajánlására jutottam el Kéri-Pécz Lillához. Mivel a műtét sikeréhez jelentősen hozzájárul a rehabilitáció ezért elég komolyan vettem a tornát és hetente kétszer is jártam hozzá. A térd ízületet a combizom tartja a helyén, ezért elsősorban ezt kellett megerősítenünk. Mikor elkezdtem gyógytornára járni még nagyon sántikáltam. Lillának hála ma már nem látni a járásomon, hogy valami baja lenne a térdemnek… Bátran ajánlom Lillát mindenkinek, jól felkészült, lelkiismeretes, barátságos, de kellően határozott gyógytornász.”

 

András

“Több mint egy évig jártam Kéri-Pécz Lillához gyógytornára. Nagyon kedves, figyelmes, alapos, pontos, szakmailag kiváló tudással rendelkezik. Személyre szabott órákat kaptam, amik jó hangulatban teltek. Sok gyakorlatot megtanultam, amit otthon is el tudtam végezni. Csak ajánlani tudom.”

Éva

Mozgáskontroll Központ logo

Egészségpénztári kártya elfogadóhely

Fizetési lehetőségek - egészségpénztárak logói

b

Karrier

b

Média

b

Adatkezelési tájékoztató

b

Általános szerződési feltételek

b

Impresszum

2024 - Mozgáskontroll Központ Kft. - Minden jog fenntartva!

Website: Juda

Share This