+36-1-361-6454 info@mozgaskontroll.hu

Szolgáltatások

Szakorvosi vizsgálat

Mozgásszervi panaszok enyhítésére specializálódott ortopéd-traumatológus szakorvosi rendelés

Ortopédia-traumatológia

Ortopédiai szakrendelésünkön a tartó-, mozgató szervrendszer szerzett és veleszületett rendellenességeivel, betegségeivel és azok kezelésével foglalkozunk. Traumatológusaink lehetővé teszik, hogy a balesetek során szerzett sérüléseket is gyorsan, maximális szakmai hozzáértéssel kezeljük. Keresse fel ortopéd, traumatológus szakorvosainkat!

Reumatológiai szakrendelés a fájdalommentes mozgásért

Reumatológia

A reumatológiai megbetegedések nemcsak az idősebb korosztályt érintik, nem ritka, hogy a fiatalok, középkorúak körében is gyakran jelentkeznek panaszok, tünetek. A reumatológia a csontok, izmok, izületek, inak, porckorongok és szalagok merevségének és gyulladásainak konzervatív, nem műtéti kezelésével foglalkozik.
Ne várja meg a tünetek súlyosbodását, kérjen időpontot reumatológiai kivizsgálásra!

Idegsebész szakorvosi vizsgálat a Mozgáskontroll Központban

Idegsebészet

Az idegsebész az idegrendszer sebészetileg kezelhető, gyógyítható betegségeivel foglalkozik. A központi- és perifériás idegrendszeri megbetegedések diagnosztizáláshoz kérjen időpontot idegsebész szakorvosunkhoz kivizsgálásra, aki a vizsgálat során felveszi a kórelőzményt, elvégzi a klasszikus vizsgálatokat és az eredmények alapján felállítja a diagnózist.
Ne várja meg a tünetek súlyosbodását, kérjen időpontot idegsebészeti kivizsgálásra!

Gyógytorna, manuálterápia

Szakképzett terapeuta által vezetett gyógymasszázs, manuálterápia
A gyógytorna nem csupán a rehabilitáció alatt, mozgásszervi panaszok megszüntetése esetén kiemelten fontos, de a prevenció során is nagy szerepet tölt be. Szakképzett és több éves tapasztalattal rendelkező gyógytornász és manuálterapeuta munkatársaink kezei között biztonságban tudhatja magát.

Svédmasszázs

Gyógyító és relaxáló svédmasszázs a Mozgáskontroll Központban
A svédmasszázs kényeztető és relaxáló kezelés során fejleszti a bőr-, izom- és kötőszövetek egészségi állapotát. A klasszikus svédmasszázs alatt az izmok, inak és az ízületek is átmozgatásra kerülnek, elősegítve így a mozgásfunkciók helyes működését, mozgásszervi panaszok enyhítését. A svédmasszázs megelőzés és kezelés szempontjából is kiváló választás.

Személyi- és erőnléti edzés

Vegye igénybe egyedi igényeire és egészségügyi állapotára szabott erőnléti és személyi edzésünket!
Az egészséghez, fájdalommentes mozgáshoz hozzátartozik testünk edzettségi állapotának fenntartása és fejlesztése. Humankineziológus- és erőnléti edző segítségével preventív, egészségmegőrző és sportrehabilitációs mozgásforma is végezhető a Mozgáskontroll Központban! Egyedi igényeihez és egészségügyi állapotához igazítjuk az edzésprogramot, mely során edzőnk folyamatosan kíséri Önt, hogy a gyakorlatokat minden esetben helyesen végezze el.

Lökéshullám-terápia

Hatékony lökéshullám-terápia a fájdalom megszüntetéséért
Használjon lökéshullám-terápiát mozgásszervi panaszainak enyhítésére! A modern, hatékony elektroterápiás kezelési módszer során hullámok formájában hatol be az energia a szervezetbe, így indítja el a gyógyulási folyamatot és enyhíti a fájdalmakat. A lökéshullámok emellett a kezelés területén felgyorsítják az anyagcserét, ezzel javítva a vérellátást és lazítva a szöveteket, miközben visszaadják a kezelt területen található inak, ízületek rugalmasságát.

Dietetikai tanácsadás

Dietetikai tanácsadás a Mozgáskontroll Központban
Dietetikusunk olyan problémák megoldásában segít egy egyedi igényeknek megfelelően kidolgozott, egészséges táplálkozási renddel, mint az elhízás, kóros soványság, I-es és II-es típusú cukorbetegség, inzulinrezisztencia, különböző étel-intolerancia és allergiák. Az egészséges életmód alapvető pillére a testsúly és az emésztőrendszer normalizálása, melynek alapja a megfelelő étrend összeállítása. Kérje dietetikus szakértőnk segítségét!

Online konzultáció

Online, távkonzultáció szakorvosokkal a Mozgáskontroll Központnál
A Mozgáskontroll Központ szakemberei minden körülmények között szeretnék Önnek biztosítani a magas minőségű, szakmai ellátást. Éppen ezért online videós konzultációnk keretein belül azon pácienseink számára nyújtunk segítséget, akik nem tudják vagy biztonságuk érdekében nem akarják elhagyni otthonukat, esetleg külföldi tartózkodásuk alatt sem mondanának le egészségük megőrzéséről.

Helyiségbérlés

Modern és stílusos rendelőben helyiségbérlésért keresse fel a Mozgáskontroll Központ munkatársait!
Szeretne dolgozni, de csak heti néhány órára van szüksége egy igényes, modern helyiségre? Magánrendelőnkben lehetősége van óradíjas helyiségbérlésre, így prémium környezetben fogadhatja vendégkörét Budapest szívében anélkül, hogy drága havidíjakat költene a helyszínre. Rendelőnkben elsősorban gyógytornász, orvos, gyógymasszőr, pszichológus, dietetikus, természetgyógyász és egyéb alternatív terápiás szakemberek jelentkezését várjuk.
Share This