+36-1-361-6454 info@mozgaskontroll.hu

Szolgáltatások

Szakorvosi vizsgálat

Mozgásszervi panaszok enyhítésére specializálódott ortopéd-traumatológus szakorvosi rendelés

Ortopédia-traumatológia

Ortopédiai szakrendelésünkön a tartó-, mozgató szervrendszer szerzett és veleszületett rendellenességeivel, betegségeivel és azok kezelésével foglalkozunk. Traumatológusaink lehetővé teszik, hogy a balesetek során szerzett sérüléseket is gyorsan, maximális szakmai hozzáértéssel kezeljük. Keresse fel ortopéd, traumatológus szakorvosainkat!

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

Mikor kereshetjük?

Idegsebész szakorvosi vizsgálat a Mozgáskontroll Központban

Idegsebészet

Az idegsebész az idegrendszer sebészetileg kezelhető, gyógyítható betegségeivel foglalkozik. A központi- és perifériás idegrendszeri megbetegedések diagnosztizáláshoz kérjen időpontot idegsebész szakorvosunkhoz kivizsgálásra, aki a vizsgálat során felveszi a kórelőzményt, elvégzi a klasszikus vizsgálatokat és az eredmények alapján felállítja a diagnózist.
Ne várja meg a tünetek súlyosbodását, kérjen időpontot idegsebészeti kivizsgálásra!

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

Mikor kereshetjük?

Gyógytorna, manuálterápia

Mozgáskontroll Központ szolgáltatások guyógymasszás
A gyógytorna nem csupán a rehabilitáció alatt, mozgásszervi panaszok megszüntetése esetén kiemelten fontos, de a prevenció során is nagy szerepet tölt be. Szakképzett és több éves tapasztalattal rendelkező gyógytornász és manuálterapeuta munkatársaink kezei között biztonságban tudhatja magát.

Visszahívást kérek!

TOVÁBB A MÓDSZEREKRE!

Visszahívást kérek!

Mikor kereshetjük?

Gyógymasszázs

Mozgáskontroll Központ szolgáltatások guyógymasszás

A gyógymasszázs a fizioterápián belül egy passzív mechanoterápia, mely magában foglalja a svéd-, szegment-, kötőszöveti és perioszteális (csonthártya) masszázst. A gyógyászati céllal, orvos utasításának, előírásának megfelelően végzett masszázskezelés alapját, a svédmasszázs fogásai adják. Az említett technikák az ízületek regenerációjában, izmok ellazításában vagy éppen tonizálásában vesznek részt. A gyógymasszázs által javul a vérkeringés, a sejtek anyagcseréje, növeli a koncentráló és teljesítőképességet és nem utolsó sorban fájdalomcsillapító hatással bír.

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

Mikor kereshetjük?

Svédmasszázs

Gyógyító és relaxáló svédmasszázs a Mozgáskontroll Központban
A svédmasszázs kényeztető és relaxáló kezelés során fejleszti a bőr-, izom- és kötőszövetek egészségi állapotát. A klasszikus svédmasszázs alatt az izmok, inak és az ízületek is átmozgatásra kerülnek, elősegítve így a mozgásfunkciók helyes működését, mozgásszervi panaszok enyhítését. A svédmasszázs megelőzés és kezelés szempontjából is kiváló választás.

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

Mikor kereshetjük?

Lökéshullám-terápia

Hatékony lökéshullám-terápia a fájdalom megszüntetéséért
Használjon lökéshullám-terápiát mozgásszervi panaszainak enyhítésére! A modern, hatékony elektroterápiás kezelési módszer során hullámok formájában hatol be az energia a szervezetbe, így indítja el a gyógyulási folyamatot és enyhíti a fájdalmakat. A lökéshullámok emellett a kezelés területén felgyorsítják az anyagcserét, ezzel javítva a vérellátást és lazítva a szöveteket, miközben visszaadják a kezelt területen található inak, ízületek rugalmasságát.

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

Mikor kereshetjük?

Online konzultáció

Online, távkonzultáció szakorvosokkal a Mozgáskontroll Központnál

A Mozgáskontroll Központ szakemberei minden körülmények között szeretnék Önnek biztosítani a magas minőségű, szakmai ellátást. Éppen ezért online videós konzultációnk keretein belül azon pácienseink számára nyújtunk segítséget, akik nem tudják vagy biztonságuk érdekében nem akarják elhagyni otthonukat, esetleg külföldi tartózkodásuk alatt sem mondanának le egészségük megőrzéséről.

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

Mikor kereshetjük?

Helyiségbérlés

Modern és stílusos rendelőben helyiségbérlésért keresse fel a Mozgáskontroll Központ munkatársait!

Szeretne dolgozni, de csak heti néhány órára van szüksége egy igényes, modern helyiségre? Magánrendelőnkben lehetősége van óradíjas helyiségbérlésre, így prémium környezetben fogadhatja vendégkörét Budapest szívében anélkül, hogy drága havidíjakat költene a helyszínre. Rendelőnkben elsősorban gyógytornász, orvos, gyógymasszőr, pszichológus, dietetikus, természetgyógyász és egyéb alternatív terápiás szakemberek jelentkezését várjuk.

Mozgáskontroll Központ logo

Egészségpénztári kártya elfogadóhely

Fizetési lehetőségek - egészségpénztárak logói

b

Karrier

b

Média

b

Adatkezelési tájékoztató

b

Általános szerződési feltételek

b

Impresszum

2024 - Mozgáskontroll Központ Kft. - Minden jog fenntartva!

Website: Juda

Share This